MCS Grupa na 17. konferenciji medicinskih sestara i tehničara i 3. konferenciji zdravstvenih profesija

24.03.2018

Novosti

MCS Grupa sudjelovala je na 17. Konferenciji medicinskih sestara i tehničara i 3. konferenciji zdravstvenih profesija od 22. do 23. ožujka 2018. u Opatiji  s vodećom temom i nazivom OBRAZOVANJE I ISTRAŽIVANJE ZA KVALITETNU ZDRAVSTVENU PRAKSU.

Vrhunski stručnjaci i iskusni istraživači i praktičari iz različitih područja zdravstva i drugih područja prikazali su nove spoznaje, preporuke, razmišljanja i razmijenili iskustva sa sudionicima Konferencije.

Naglasci konferencije bili su usmjereni ka kvalitetnijem i efikasnijem obrazovanju i primjeni istraživanja za kvalitetniju zdravstvenu praksu što MCS Grupa podržava. U aktivnostima koje su usmjerene postizanju kvalitetne zdravstvene prakse poželjno je koristiti sve raspoložive resurse za istraživanje i stjecanje novih znanja kao i za učinkovitiji prijenos tih znanja kroz edukaciju svih zdravstvenih djelatnika.

Konferencija se održala u organizaciji Zdravstvenog veleučilišta uz visoka pokroviteljstva Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva zdravstva i Grada Zagreba. MCS Grupa predstavila se kao izlagač.