Konferencija Udruge poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

25.05.2018

Novosti

Udruga poslodavaca u zdravstvu Hrvatske održala je svoju tradicionalnu proljetnu Konferenciju 22. i 23. svibnja 2018. godine, u kongresnom centru Grand hotela „4 opatijska cvijeta“ u Opatiji. MCS Grupa kao je sudjelovala i ove godine na Konferenciji.

Važnost ovog zdravstvenog skupa je iznimna. Konferencija je okupila preko 350 sudionika iz svih segmenata hrvatskog zdravstvenog sustava, predstavnika tvrtki povezanih sa zdravstvom te predstavnika lokalne i regionalne samouprave. Tijekom Konferencije obrađeno je preko 20 aktualnih tema te održana 3 okrugla stola, relevantna za efikasniji i uspješniji rad, komunikaciju i suradnju u hrvatskom zdravstvu, ali i šire.

Otvarajući Konferenciju, predsjednik Udruge Mladen Bušić i direktor Udruge Dražen Jurković naglasili su važnost dva zakonska prijedloga koja su trenutačno aktualna, Zakona o zdravstvenoj zaštiti i Zakona o zdravstvenom osiguranju, što je u fokusu interesa ne samo stručne javnosti, nego i svih hrvatskih građana.

 

Nakon mnogobrojnih predavanja družili smo se sa svim sudionicima te smo razmijenili iskustva, odgovorili na neka važna pitanja, ali i dogovorili neke buduće suradnje.