Suradnja s MCS-om

 

Svojim klijentima nudimo cjelovito rješenje i kvalitetnu prateću uslugu održavanja, neophodnu kako bi isporuka rješenja bila u potpunosti prilagođena njihovim zahtjevima. Pružamo maksimalno profesionalnu i stručnu razinu suradnje, od početnog upoznavanja, analize zahtjeva i prijedloga suradnje kroz rješenja u vidu, pa sve do zaključenja ugovora i održavanja takvog odnosa.

MCS Grupa ponosna je na mnogobrojne suradnje s partnerima, postignute razvijanjem partnerskih odnosa kroz osluškivanje potreba i želja klijenata. O svojim vjernim klijentima još više brinemo i nagrađujemo ih pogodnostima koje pripremamo u suradnji sa svojim cijenjenim partnerima. Biti partner znači biti u društvu tvrtke svjesne da je zadovoljan klijent najvažnije dobro.

Osim odgovornosti, profesionalnosti, stručnosti, ljubaznosti, preciznosti i fleksibilnosti na svakom nivou suradnje od strane djelatnika klijentima pružamo:

Jednostavno korištenje

Cloud tehnologija i prilagođen dizajn omogućuju brz i jednostavan pristup te rad u programu. Medicus.Net odlikuje jednostavnost i lakoća u radu.

Korisnička podrška

Korisnička podrška dostupna je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Naši djelatnici odgovoriti će na svaki Vaš zahtjev u najkraćem roku i pomoći će u svakom trenutku.

Certifikati i sigurnost

Posjedujemo niz različitih certifikata, a najvažniji je onaj informacijske sigurnosti 27001. Vrlo visoka zaštita podataka i zaštita od neovlaštenog pristupa korištenjem modernih tehnologija i metoda u više nivoa te SmartCard tehnologije.

Centralizacija i povezanost

Centralizirana održavanja i ažuriranja verzija programa i baza podataka te centraliziran backup podataka. Povezana okolina – LAN, Stalne veze, DSL, Intranet i Internet uz korištenje SSL tehnologije i  VPN