MCS Grupa na 9. kongresu KoHOM-a u Šibeniku

15.05.2018

Novosti

MCS Grupa sudjelovala je kao izlagač na ovogodišnjem 9. Kongresu KoHOM-a koji se održao od 10.-13. svibnja u hotelskom naselju Solaris u Šibeniku. Tema kongresa bila je “sve boje stresa” te se prožimala kroz veliki broj radionica i interaktivnih predavanja, kao i praktičnih administrativnih savjeta kako konkretno riješiti brojne probleme i dileme u radu.

Naši zaposlenici s veseljem su dočekivali sve dugogodišnje, ali i nove korisnike te im pokazivali naše novitete poput skenera na stalku koji zauzima malo prostora na stolu u ordinaciji te u jednoj sekundi skenira sve vrste dokumenata i predmeta. Zahvaljujući tehnologiji prepoznavanja teksta (OCR), skenirani dokument pretvara se u tekst koji se može jednim klikom prebaciti u Medicus.Net program što znatno ubrzava i olakšava rad bez prepisivanja teksta. Skener je integriran s Medicus.Net programom te je omogućeno da se slike dijelova tijela, nalazi, povijesti bolesti i ostala liječnička dokumentacija mogu brzo i jednostavno u nekoliko sekundi spremiti u karton pacijenta.

Korisnike smo upoznali s GDPR regulativom i pojasnili smo sve nejasnoće. Također smo pokazali I jedan novitet u Medicus.Net-u, Medicus asistent koji olakšava upis povijesti bolesti.

Iza nas je još jedan zanimljiv i uspješan kongres prepun druženja, upoznavanja i noviteta! Zahvaljujemo se svima koji su nas posjetili te Vas uskoro očekujemo na nekom od kongresa!