5. Dentex - Prezentiranje Medicus.Net Dentala

21.05.2018

Novosti

Dentex je ove godine okupio više od 300 izlagača iz 31 zemlje. MCS Grupa predstavila se ponovno na ovom međunarodnom sajmu sa svojim program Medicus.Net Dental koji je namijenjen za rad u stomatološkim ordinacijama. Na sajmu se održalo i više od 30 stručnih predavanja za doktore dentalne medicine, dentalne tehničare i asistente.

MCS Grupa jedan je od predvodnika informatizacije zdravstva, pogotovo stomatologije. Medicus.Net izgrađen je tako da posebnim funkcijama podržava specifične potrebe rada u stomatološkim ordinacijama, uključujući posebno razrađen elektronski karton pacijenta sa statusom zubi i ostalim podacima koji su nužni za vrhunsku obradu pacijenata u stomatologiji.

Samo Medicus.Net može ponuditi suradnju između liječnika primarne stomatološke zdravstvene zaštite i specijalističkih stomatoloških ordinacija (protetika, ortodoncija…) putem integralnog elektronskog stomatološkog kartona pacijenta.

Program izlaganja na Dentexu obuhvatio je uređaje i opremu za ordinacije i laboratorije, pribor i materijale, informatičku podršku, stručnu literaturu i usluge u dentalnoj medicini. Stručni program predstavit će aktualne teme iz svijeta dentalne medicine i mogućnosti novih tehnologija.