MCS Grupa na 125. Kongresu poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

12.10.2022

Novosti

125. Kongres poslodavaca u zdravstvu Hrvatske održao se u Vodicama i ponovno okupio gotovo sve ključne dionike u hrvatskom zdravstvu.

Tijekom dva dana održavanja, više od 400 sudionika imalo je prilike čuti 33 aktualne teme te prisustvovati 4 okrugla stola, relevantna za efikasniji i uspješniji rad, komunikaciju i suradnju u zdravstvu. Ovaj kongres međunarodnog karaktera održao se pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske.

Tim MCS Grupe prisustvovao je kongresu, i to ne samo da sponzorski podrži jedan od najvažnijih zdravstvenih skupova, već i da da svoj doprinos prezentacijom MCS rješenja koja pomažu unaprijediti kvalitetu i učinkovitost zdravstvenih ustanova.

Upravo te teme se u svom predavanju dotaknuo i dr. med. spec. obiteljske medicine Marko Brkić prezentirajući koristi MCS rješenja eDomZdravlja.Net.

Pokazao je primjere kako zdravstvene ustanove uz pomoć eDomZdravlja.Net osiguravaju optimizaciju poslovanja ustanove. Pojasnio je kako jedan dom zdravlja korištenjem ovog cloud rješenja postiže:

  • automatizaciju
  • brzinu i jednostavnost operacija
  • izoštrava pregled podataka i
  • omogućuje prepoznavanje ključnih točaka za napredak.

Ovdje pogledajte koristi Medicus.Net programskog rješenja za domove zdravlja, a za detaljnije informacije javite se našem stručnom timu.

Nikola Juranić i Mario Brkić s MCS Grupom na 125. Kongresu poslodavaca u zdravstvu Hrvatske

Na slici: dr.med.spec. obiteljske medicine Marko Brkić (lijevo), Nikola Juranić, CEO MCS Grupe (desno)