MCS Grupa - stipendiranje studenata

14.09.2020

Novosti

S ponosom objavljujemo potpisivanje ugovora o stipendiranju dvoje studenata s Visoke škole za menadžment u turizmu  i informatici u Virovitici.

MCS Grupa se odlučila za ovakav model ulaganja u mlade i talentirane studente, koji će uz sve radne benefite koje nudimo, biti u mogućnosti razviti se u vrhunske IT stručnjake.

Ovaj model projekta MCS Grupe predstavlja ulaganje u budućnost, te u konačnici stvaranje konkurentnih ljudi na tržištu rada.

Stipendirani će studenti biti opremljeni vrhunskom računalnom opremom, imati će priliku steći raznoliko i široko znanje u različitim IT poljima koja zastupa MCS Grupa, te će u konačnici biti mentorirani od strane dugogodišnjih zaposlenika i IT stručnjaka.

Nakon završetka stručnog obrazovanja, stipendistima se nudi prilika zaposlenja u MCS Grupi, gdje će kao uhodani dionici poduzeća biti konkurentniji za dobivanje radne pozicije.

MCS Grupa ima u planu nastavak korištenja ovog modela stipendiranja, te ćete o svim novi prilikama biti pravovremeno informirani.

Još jednom šaljemo iskrene čestitke studentima koji će se priključiti vrhunskom timu MCS Grupe!