MCS Grupa podržava događaje u organizaciji domova zdravlja

05.09.2022

Novosti

MCS Grupa više od 20 godina radi rješenja za unapređenje funkcioniranja zdravstvenih ustanova. Osim toga, organizira edukacije i donacijski podržava održavanje događaja koji su važni raznim segmentima zdravstvenog sustava. Sjednica Stručnog društva domova zdravlja koja se održala u petak u Domu zdravlja Ozalj jedan je od takvih događaja. 

Financijska sredstva za održavanje stručnih skupova i edukaciju zdravstvenih djelatnika su ograničena, a opet prijeko potrebna jer je i to dio puta ka poboljšanju sveopćeg stanja zdravstvenog sustava u Republici Hrvatskoj. Također, efikasnost u obavljanju svakodnevnih administrativnih i upravljačkih poslova unutar ustanova važna su stepenica do krajnjeg cilja pružanja kvalitetne usluge pacijentima uz istovremeno rasterećenje zdravstvenih djelatnika. I jednoj i drugoj temi pridonijela je MCS Grupa sudjelovanjem na Sjednici Stručnog društva domova zdravlja u Ozlju.

Tom je prilikom Marko Brkić dr.med.spec., obiteljske medicine istaknuo koristi koje MCS rješenje eDomZdravlja donosi zdravstvenoj ustanovi. eDomZdravlja je web baziran sustav koji pomoću svojih aplikacija omogućava efikasnije obavljanje svakodnevnih administrativnih i upravljačkih poslova unutar doma zdravlja što već znaju deseci domova zdravlja, korisnika ovog naprednog cloud rješenja.

Stručni tim MCS Grupe na raspolaganju je za prijedloge o odabiru najboljeg rješenja za rad zdravstvene ustanove, stoga im se uvijek možete javiti kako bi izvukli maksimalne koristi iz IT rješenja u vašoj ustanovi i čuli praktične savjete kako uz pomoć adekvatnog rješenja ostvariti rast i veće prihode za vašu zdravstvenu ustanovu.