Potpisani ugovori o stipendiranju MCS Grupe d.o.o. sa studentima Veleučilišta u Virovitici

15.10.2021

Novosti

Dana 27.09.2021. godine u Zagrebu, MCS Grupa je potpisala ugovor o stipendiranju dvoje studenata Veleučilišta u Virovitici, s Nikolom Stjepanovićem i s Benjaminom Volenikom, koji su studenti studijskog programa Računarstva.

MCS Grupa se odlučila za ovakav model ulaganja u mlade i talentirane studente, koji će uz sve radne benefite koje oni nude, biti u mogućnosti razviti se i u vrhunske IT stručnjake. Ovaj model projekta MCS Grupe predstavlja ulaganje u budućnost te u konačnici stvaranje konkurentnih ljudi na tržištu rada. Stipendirani studenti će biti opremljeni vrhunskom računalnom opremom, imat će priliku steći raznoliko i široko znanje u različitim IT poljima koja zastupa MCS Grupa te će u konačnici biti mentorirani od strane dugogodišnjih zaposlenika i IT stručnjaka. Nakon završetka stručnog obrazovanja, stipendistima se nudi prilika zaposlenja u MCS Grupi, gdje će kao uhodani dionici poduzeća biti konkurentniji za dobivanje radne pozicije.

Ovakva vrsta stipendiranja je i poziv ostalim studentima da uz svoje obrazovanje iskoriste sve prilike i mogućnosti koje se nude kroz različite oblike stipendija, kao dobar početak za buduće zaposlenje, gdje se često na iskustvo u praksi gleda kao prednost.

stipendije@mcs.hr

Iskrene čestitke stipendistima!