Osvoji stipendiju MCS Grupe tijekom studiranja na Veleučilištu Virovitica

15.07.2022

Novosti

Financijska pomoć tijekom studiranja samo je jedna od prednosti programa stipendiranja koje MCS Grupa omogućuje motiviranim mladim ljudima zainteresiranim za gradnju karijere u jednom od najperspektivnijih IT područja. 

MCS Grupa vodeći je pružatelj cloud programskih rješenja u zdravstvu u Hrvatskoj. Cloud computing u zdravstvu jedna je od najprosperitetnijih grana u IT industriji, a pojedinci s iskustvom u toj domeni sve su više na cijeni. MCS Grupa to zna i cijeni članove svog tima. Programom stipendiranja 2022/2023, tri najbolje ocijenjena kandidata imat će priliku:

  • upoznati rad MCS Grupe
  • prije prvog radnog mjesta osvjedočiti se o prilikama za profesionalni razvoj u poticajnom okruženju MCS Grupe
  • imati mentorstvo tijekom pisanja završnih radova i fakultetskih projekata
  • dobiti jasan uvid u to što ih čeka u poslovnom IT svijetu
  • posebnom pažnjom razvijen onboarding proces i stručni feedback i savjetovanja u fazama uvođenja u posao.

Svoje iskustvo s MCS programom stipendiranja komentirao je Matej Hetzel, sadašnji zaposlenik MCS Grupe: “Ugovor o stipendiranju sa MCS Grupom mi je pomogao u svakom pogledu s obzirom na daljnju perspektivu radnog mjesta, upoznavanje sa ljudima iz sektora IT-a i zdravstva. Puno mi je olakšalo što sam prije početka rada već upoznao tim s kojim ću raditi. Također, dobio sam dojam o tome što se očekuje u IT firmama od zaposlenika.” Na pitanje kako mu je raditi u MCS Grupi odgovorio je:

“Raditi u MCS Grupi je fenomenalno. Atmosfera firme je u potpunosti opuštena te su sve kolege, od mentora do direktora, uvijek na raspolaganju u vezi bilo kakvih pitanja i zaista se trude svakome pristupiti prijateljski. Infrastruktura i tehnologije su odlične. Trenutno radim kao programer te uz MCS Grupu razvijam svoje znanje svaki dan učenjem novih tehnologija. Također, sama izrada društveno odgovornih aplikacija je nešto što mi predstavlja zadovoljstvo. Apsolutno bih preporučio svim studentima prijavu na natječaj zbog: financijskih razloga (olaksava fokus na studij), uvođenja u svijet programiranja uz seniore i adekvatno upućivanje, firma ima super ekipu, super proizvode (društveno korisne), odlični uvjeti rada (hrpa benefita s kojima firma brine o svom timu).”

Matej Hetzel, bivši stipendist i sadašnji zaposlenik MCS Grupe 

Rok za prijavu na natječaj za stipendiju je 30.9.2022., a detaljnije informacije o natječaju kao i obrazac za prijavu pronađite na linku niže.